Qui som?

Hort a Casa és una empresa familiar ubicada a Terrassa (Vallès Occidental) i situada dins l’àrea de Barcelona.
Des de l’any 2004 dissenya, fabrica i comercialitza horts urbans modulars, únics al mercat per la seva potencial possibilitat de combinació de mòduls així com també pels seus acabats.

Amb el pas del temps, controlant-ne tot el procés de fabricació, tenint molt present les aportacions fetes per part dels clients i també amb molta il·lusió hem anat millorant el producte fins al punt que, actualment, és possible adaptar-les a gairebé qualsevol espai i no suposa cap problema anar modificant la seva estructura si decidim ampliar més endavant la nostra zona de cultiu.

A qui ens dirigim?

Les taules de cultiu i jardineres d’ Hort a Casa són ideals per a persones de totes les edats o famílies interessades en el cultiu de verdures a la seva pròpia terrassa i amb ganes de consumir productes amb un intens sabor. La seva alçada (80 cm) facilita també que sigui accesible a les persones que es desplacen en cadira de rodes.

Amb aquest mateix esperit cada vegada són més els centres educatius que contemplen en el seu projecte escolar disposar d’un espai de conreu per a fer un aprenentatge dels continguts i competències basades en l’observació i manipulació el més aproximada possible de la realitat. Les taules de cultiu d’Hort a Casa, en cas que no es disposi de sòl o només es vulgui destinar d’un temps o presssupost acotat poden ser la millor solució.

Centres d’atenció a la gent gran com ara les llars d’ancianitat, els centres cívics, hospitals,… contemplen, així mateix, la possibilitat de disposar d’alguns horts urbans amb finalitats lúdiques o terapèutiques amb uns resultats excel·lents.

A on es poden comprar les taules de cultiu?

Hort a Casa ven els seus horts urbans i complements a través de la seva botiga virtual (o en fires especialitzades del sector, quan es dóna el cas). Així mateix també els distribueix per mitjà d’alguns centres especialitzats en els quals també és possible poder conèixer el producte, valorar la modularitat i adquirir-lo, en cas d’estar-ne interessats.

Si la compra es fa a través del WEB   la gestió es fa directament amb l’empresa. Hem tingut especial cura de posar a disposició dels interessats tota la informació per tal que els clients puguin conèixer el nostre producte a fons abans de prendre cap decisió.

Adquirir un hort d’Hort a Casa és molt senzill, és possible escollir d’entre diferents opcions a l’hora de fer-ne el pagament i arriba a casa en molts pocs dies. La taula es lliura en una còmoda caixa donat que el producte ve desmuntat.

En qualsevol cas i per si hi hagués cap mena de dubte, ens posem a la vostra disposició mitjançant el correu electrònic (info@hortacasa.com), trucant als telèfons (607 244 542 / 606 383 888) o a través del formulari que trobareu a l’apartat de Contacte.