Mètodes de pagament

LLa botiga virtual funciona de manera molt semblant a la d’altres comerços WEB en els que es requereix d’un registre per tal de deixar constància d’algunes dades personals de contacte i d’enviament de les comandes.

Us oferim quatre sistemes de pagament en cas d’estar interessats  a adquirir qualsevol dels productes catalogats:

 

1 transferencia_01Fent una transferència bancària a un número de compte que s’especificarà en el moment de validar la comanda. Un cop rebuda i abonat l’import es procedirà a l’enviament de la comanda feta.

 

2 contrareembors_01Contra-reembors a través del servei de missatgeria contractat per l’empresa. El preu del transport tindrà un increment del 3,5% del valor de la factura amb un mínim de 3€, que pagarà a l’agència de transport en el moment del lliurament de la mercaderia.

 

3paypalA través del pagament segur PayPal. Aquest tindrà un sobrecàrrec del 5% del total de la factura. Per abonar les seves compres mitjançant aquest sistema ha de disposar d’un compte PayPal. Per a més informació visiti www.paypal.es

 

4pagament_efectiu_01Abonant l’import en efectiu (no s’admeten targetes de crèdit/dèbit) en el moment de recollir la comanda personalment al punt de recollida, prèvia concertació del lliurament.