Tenir un hort a casa no suposa molt de sacrifici ni calen gaire coneixements per acabar obtenint una petita producció d’hortalisses cada cert temps. Possiblement una de les feines a tenir més en compte, si no la més important, és la de no descuidar-nos de regar, sobretot durant les èpoques de l’any que fa més calor. No oblidem que, a diferència de les hortalisses plantades al sòl, les nostres estan dins d’un contenidor de reduïdes dimensions, amb no massa terra i, per tant, tot s’acaba escalfant més.
Hi ha qui opta per regar a mà,  de manera que li serveix també d’entreteniment i relax. Això pot arribar a ser terapèutic!… però requereix de molta perseverança i només és recomanable si us és possible realitzar aquesta operació gairebé a diari.
Si no fos el cas, des de Hort a Casa us recomanem que feu una petita inversió i us plantegeu de muntar un reg automàtic. El muntatge és molt senzill i podeu distribuïr el gota a gota i la resta de complements vosaltres mateixos sense esforç i sense tenir coneixements tècnics. Els avantatges són grans donat que podeu oblidar-vos d’aquesta obligació. També podreu comprovar, amb el pas del temps, com la producció de la vostra collita fins i tot acabi sent més generosa.