taula_i_jardinera_02HHi ha persones que els agrada la idea de tenir un hort al balcó però que no acaben de donar el pas perquè tenen por de no sortir-se’n. Pensen que això de cultivar hortalisses deu ser una cosa difícil i plena de fracassos i per això ja no val la pena d’intentar-ho. Què hi planto? Quan ho haig de plantar? Quina terra hi poso? Quantes vegades al dia o a la setmana haig de regar? Creix alguna cosa amb tant poca terra?… Són només algunes de les moltes preguntes que ens podem fer que intentarem contestar a partir de la nostra experiència i també  gràcies a la gent que fa temps que cultiva hortalisses a la terrassa de casa seva i que el seu saber s’ha de compartir.

La idea és explicar-vos unes quantes coses perquè pugueu iniciar-vos en el cultiu d’horts urbans amb criteri i sense cap problema. En qualsevol cas, si encara voleu saber més coses i aprofundir en el coneixement de tot el que envolta aquest món sapigueu que al nostre WEB teniu la possibilitat de fer-nos consultes i amb molt de gust us contestarem. També és bo de tenir present que avui en dia hi ha molta bibliografia que d’una manera molt amena i estructurada us pot ajudar.

Hem estructurat aquesta formació en 7 lliçons o capítols i en cadascuna d’elles tractarem un tema relacionat amb el cultiu i tot el que es necessita. Esperem que us sigui útil i serveixi per animar-vos, d’una vegada per totes,  a tenir un hort a casa vostra perquè estem segurs que us encantarà.