Devolucions

EEls productes comercialitzats al lloc web www.hortacasa.com tenen dret a devolució en els 7 dies següents a la recepció de la comanda, sempre i quan aquests es trobin en perfecte estat i siguin tornats en el seu embalatge original. Passat aquest termini no podrem admetre devolucions.

Si el client no està totalment satisfet o ha canviat d’opinió respecte al producte, en el termini de 7 dies des de la recepció de la comanda pot sol.licitar la devolució del producte, prèvia notificació a info@hortacasa.com, havent de tornar-lo al nostre magatzem a ports pagats dins del seu embalatge original, complet i sense haver estat usat.

En el cas que el producte hagi estat obert i el client detecti un defecte de fabricació o error en la preparació de l’enviament (i només en aquests casos) L’Hort a Casa podrà autoritzar mitjançant un correu electrònic la devolució a ports deguts, adjuntant en l’enviament una còpia d’aquest document d’autorització.

Un cop rebut el material al nostre magatzem i revisat pel nostre personal, es realitzarà l’abonament corresponent, si s’escau, essent descomptat d’una propera compra.