Ampliem les taules de cultiu

Amb les taules de cultiu d’Hort a Casa és possible tenir només una taula o bé combinar altres peces i accessoris fins a aconseguir un hort urbà únic i ajustat a les nostres necessitats. Tant si es fa d’entrada com passat un temps, cada nova incorporació s’adapta i queda fortament fixada tot mantenint una estructura compacte i reforçada.

Les jardineres de cultiu:

Per a poder-ho fer realitat existeix la possibilitat d’incorporar-hi jardineres (de 70 cm, de 105 cm o de 140 cm) collades a les potes de la taula. El sistema d’hort modular permet poder escollir entre dues alçades, així com també poder-la deixar muntada a la part superior de la taula, sostinguda amb les barres de fixació que l’empresa subministra.

Les jardineres tenen una profunditat lleugerament superior a la de les taules i això les fa ideals per al cultiu d’hortalisses que es desenvolupen millor en aquestes condicions com ara les tomaqueres, els carbassons o les mongeteres. També poden servir per a diferenciar zones i combinar, per exemple, un espai per a les hortalisses que podrien cultivar-se a la taula com ara enciams, bledes, pebrots,… amb un espai  per a les les aromàtiques que podrien cultivar-se a les jardineres com ara l’alfàbrega, la menta, el julivert, el romaní,…

Les extensions de taula:

Si volem allargar la nostra taula de cultiu NO cal comprar un altre hort urbà igual  i posar-lo al seu costat. Hort a Casa té els kits d’ampliació (de 35 cm, 70 cm, 105 cm i 140 cm) per poder fer la taula tan llarga com es vulgui. És una solució que permet continuar gaudint d’una estructura compacta i, com que aprofitem bona part de l’estructura que ja tenim, (potes, alguns laterals i fons) el cost final de la renovació és més reduït i surt a compte.

El “kit” d’emparrar:

Amb el “kit” d’emparrar substituïm les tradicionals canyes que sol costar de fer aguantar quan treballem amb poca superfície de substrat i les fixem al lateral de la taula que més ens convingui (ja sigui en llargada, en amplada o en totes dues a la vegada)  Aquesta solució pot ajudar a aprofitar encara més la nostra zona de cultiu en el moment de plantar hortalisses enfiladisses com poden ser les tomaqueres, les mongetes o els cogombres,… sense que aquestes hagin de privar la llum a la resta de cultius. Una jardinera muntada a la part baixa de les potes combinada amb l’emparrador, fa que disposem d’una alçada considerable tot mantenint la comoditat de treballar sempre a peu dret.